Често Задавани Въпроси

1С какви криптовалути работите?
Основните валути, с които работим, са Bitcoin, Ether и Ada. След предварителна уговорка с нас е възможно да закупите или продадете и други криптовалути. В този случай обменният курс и нашата комисионна са по договаряне.
2С какви фиатни валути работите?
Основната фиатна валута, с която работим е лева. Други фиатни валути се приемат и изплащат след предварителна уговорка с нас, при възможност от наша страна.
3Мога ли да обменям една криптовалутa в друга?
Възможно е, но само по изключение и след предварителна уговорка.
4Как мога да заплатя или продам криптовалутa?
Покупката и продажбата на всички криптовалути се извършва с пари в брой, EasyPay, На каса в офис и Банков превод.
1Какви са минималните и максималните суми за единична транзакция?
Минималното количество криптовалутни единици, което може да бъде обменено чрез платформата www.coinplatz.com e на стойност 100 /сто/ лева. Максималната сума за поръчки е 30 000 лева /тридесет хиляди лева/.
2Какви са таксите при осъществяването на покупко-продажбите?
Всички дължими такси са включени във валутния курс. При сделката ще получите точно толкова криптовалути или фиатни пари, колкото е посочено в сайта в момента на сделката.
3Възможно ли е да се договори обменен курс, различен от посочения в сайта?
При определени обстоятелства и по наша преценка е възможно, след като достигнете определени обеми от покупко-продажби. Ако имате намерение да извършвате често сделки чрез нас, моля, да ни уведомите, за да Ви разясним нашите условия.
4Възможно ли е да запазя даден обменен курс за кратък срок, докато посетя офиса Ви?
Не, не е възможно. Обменния курс се определя при посещението Ви в офиса ни в момента на сделката или в сайта в момента на заключване на Сделка.
5За колко време се извършва обмяната при покупко-продажба на криптовалути?
Получавате желаната криптовалутa веднага след заплащането. Може да останете в офиса, за да изчакате едно потвърждение на транзакцията в блокчейна. В случай, че продавате криптовалутa, нейната равностойност получавате в фиатна валута (български лева), незабавно след получаване на първото потвърждение на транзакцията в блокчейна. С цел бързо финализиране на сделките, Ви препоръчваме да изпращате криптовалути с висока такса.
6За чия сметка са таксите за потвърждаване на транзакциите в блокчейна?
Когато купувате, таксите за потвърждение са за наша сметка. Когато продавате, таксите са за Ваша сметка.

1Изискват ли се някакви документи от клиента при покупко-продажба на криптовалути?
Не, не изискваме никакви документи.
2Какво трябва да направя, за да ползвам услугите Ви? Какви стъпки трябва да изпълня?
Попълнете формата в сайта или се свържете с нас по някои от посочените начини. Посетете ни в договореното време и това е. Текущия обменен курс ще бъде изчислен в момента на извършване на сделката и ще бъдете изрично информиран какъв е той преди да бъде извършена операцията.
3Какво е работното Ви време?
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00
4Какъв портфейл ми препоръчвате да използвам?
Coinplatz.com не дава препоръки и гаранции по отношение на нито един портфейл. Ваша е отговорността да изберете портфейл и да съхранявате съответната криптовалутa в него по правилен начин. Моля, имайте предвид, че транзакциите с криптовалути са необратими и веднъж извършени, те не могат да бъдат спрени или върнати, без съгласието на получателя. Винаги проверявайте адреса по който изпращате или получавате криптовалути за грешки.
5Имате ли планове да добавите нови основни валути към Вашата услуга?
Ние следим много внимателно ситуацията с криптовалутите и когато решим да добавим нова валута ще уведомим нашите клиенти чрез съобщение в сайта ни. Към момента също можете да закупите или продадете други криптовалути, след предварителна уговорка с нас.
6Мога ли да купя/продам криптовалутa от разстояние и някой друг да дойде, за да плати/получи съответната сума в офиса Ви?
Да, възможно е. В този случай, моля да ни уведомите предварително.

Как мога да се свържа с Вас, ако имам други въпроси?
office@coinplatz.com
+359 882 933 586


There is something wrong with the server